Само броени часове след като TrafficNews.bg разказа потресаващата история за Милчо Митев, който има издаден смъртен акт и сега ще доказва в съда, че е жив, стотици хора се отзоваха да му помогнат. 64-годишният мъж спеше под едно външно стълбище въпреки студа и се изхранва със събрана хартия и бутилки.

От снощи мечтите на Милчо започват да се сбъдват. Той вече е на топло, има дом, чисти дрехи и храна. Два часа след като публикувахме историята на Милчо, Юрий от Плевен го подслони.

 „ От кадрите в TrafficNews.bg разбрах къде да намеря Милчо. Отидох и го намерих под стълбището в 1 часа през нощта. Хванах го за ръка и му казах , че не може да остане повече тук.

Прибрах го вкъщи и се погрижих за него. Имам квартира, която вече е негова. Първоначално ще я плащам аз“, разказа Юрий. Междувременно в социалната мрежа стотици хора от Плевен и страната се организираха да помагат на Милчо.

Първата среща на възкрасналия плевенчанин със сестра му, която го обяви за мъртъв - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ:

РАЗСЛЕДВАНЕ на TrafficNews: Покойник от пет години възкръсна в Плевен ВИДЕОСъдът обявил Милчо Митов за мъртвец по показания на роднините му, които искали да му вземат къщата

Вижте част от отзивите в социалните мрежи за Милчо:

Вижте ВИДЕО с цялата уникална история на възкръсналия Милчо в репортажа на новото попълнение на TrafficNews.bg Тина Ивайлова: