Ремонтът на улица "Остромила" започна със скандал. После продължи с изпотрошени автомобили и скъсани нерви на пловдивчани. Накрая изглеждаше, че ще завърши с протест...

А сега... По всичко личи, че скоро няма да има край тегобата на пловдивчани, които живеят в квартала и им се налага да минават по въпросната улица, глътнала 2 милиона лева, за да бъде цялостно реконструирана. Да - асфалт има. Да - и канализация, и осветление, и тротоари, и шахти, и джобове за контейнерите за смет има. Но...

Като че ли съдбата на пловдивчани да минават през път в ремонт, ги преследва постоянно. Работата по трасето може и да е приключила, но строящите се наблизо комплекси ще им напомнят още дълго какво означава да газиш в кал, да караш колата си в кал, да си миеш автомобила по няколко пъти на седмица.

"Докога ще си цапаме колите? Имам чувството, че съм в някаква нива! Нямам нищо против строителните дейности, но тази кочина вече ми идва в повече", сподели читател на TrafficNews.bg и ни изпрати видео, онагледяващо ситуацията.

TrafficNews.bg се свърза с общинския инспекторат, откъдето заявиха, че ще изпратят екип, който да направи проверка кой замърсява уличното платно и съответно да понесе наказание за действията си.