Нова звезда от Пловдив изграя в националния ефир. Пловдивската ромка, която успя да улови камерата на TrafficNews.bg, попадна в седмичната рубрика на шоуто "Господари на ефира" по Нова телевизия.

Реакцията на жената е заснета по време на събарянето на незаконните постройки в Столипиново, докато тече акцията на полицията и районната администрация. В изказването й обаче определени изрази са се превърнали в бисери.

"Златото тази седмица е за ромите, които събират дограми от бутнати сгради, защото всичко става "паприкаш"", коментират от шоуто. 

За да не преразказваме думите на жителката от Столипиново, предлагаме откъса в Господарите и коментара на водещите в него. 

Жителката от Столипиново не е първата, която оглавява забавната класация. Сигурно сте чували израза: "ИскАх, ама нямах желание". Мъжът е герой от репортаж на TrafficNews.bg 

Той разкрива своята уникална гледна точка за изборния процес. Лафът бързо се разпространи в социалните мрежи и вече се използва по какви ли не причини.

Издислав победи ромката с портокала от Шекер махала ВИДЕО Забавното обяснение на катастрофа остана на второ място в Господар на седмицата

Голяма популярност събра и ромката от Шекер махала, която по забавен начин обясни пътен инцидент със съборен уличен стълб: