Фики Стораро пропя на английски език. В края на миналата седмица младият изпълнител представи новата си песен, която се казва "Is this love". 

Текстът може и да е на английски, но орнаментиката му е димитровградска и така певецът бързо беше прекръстен на "Издислав". 

Видеото с него е събрало повече гласове от ромката от Шекер маха, която обяснява по забавен начин пътен инцидент в Пловдив. Видеото на TrafficNews.bg, което е гледано в сайта на медията ни 111 хиляди пъти, привлече вниманието на Господари на ефира, а зрителите го класираха на второ място в забавната класация. 

Миналия месец други две култови видеа на TrafficNews.bg оглавиха класацията - в едното ром от Столипиново обясняваше в изборния ден, че "искал да гласува, но нямал желание", а в друго видео негова съкварталка разказваше какво е балотаж, като през цялото време го наричаше "голотаж" - видеата с тях си припомнете ТУК

Именно култовия коментар на ромския гражданин е най-гледаното видео в сайта на Господарите за всички времена с над 720 хиляди преглеждания. 

Пълния запис на ромката с "портокала" - ВИЖТЕ ТУК, а кадрите с коментара на Зуека и Рачков във видеото по-долу:  

TrafficNews.bg