Снегорин потроши колата на пловдивчанка, сигнализира ни потърпевшата жена. Автомобилът й „Опел Корса” е бил ударен на ул. „Севастопол” до бул. „Копривщица”. Тя е открила колата си цялата зарита в снега, заедно със счупен фар и огъната предница. Неин съсед е станал очевидец на инцидента, като й разказал, че снегорин на фирмата грижеща се за почистването в Пловдив е ударил колата й с греблото. Автомобилът й продължава да бъде блокиран в леда на улицата.

„Ето как "професионално" чистят улиците в Пловдив! Моля г-н Тотев да назначава хора,които са правоспособни шофьори и имат представа от това как се кара снегорин!!! Колата ми може да е малка,но не е прозрачна! Живеем в Абсурдания. Да ми удари колата и да продължи да си върши "съвестно" работата”, заяви гневната пловдивчанка.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини от Пловдив и региона гледайте тук:

Още новини четете ТУК

TNS.bg