Психично болна млада жена бе прибрана от полицаите в линейка, след като подпали жилището си в Смирненски, предаде репортер на TNS.bg За щастие, пожарът бе овладян навреме от огнеборците и той не се е разрази0 към другите етажи на къщата.

Съседи подали сигнала на 112, когато видели дим да излиза от прозорците. На място се отзовали линейка, полиция и пожарна. Жената, която живеела сама в жилището си, отказал да излезе от горящата стая като униформените принудително я изкарали от къщата. След това пожарникарите овладели огъня. Цяло чудо е, че пожарът не е тръгнал по другите части на къщата, тъй като помещенията били пълни с боклуци и вехтории. Полицаите се наложиха и да приберат жената, която продължаваше да буйства, след като бе изкарана от къщата. След това тя бе откарана към лечебно заведение от линейката.

Съседи разказаха, че жената не живеела сама доскоро, а за нея се грижел дядо й. От известно време обаче той не се е появявал в къщата. Състоянието й се влошило от няколко месеца, като съседите й предполагат, че тя е спряла да пие лекарствата си.

Още новини от деня може да видите ТУК

TNS.bg