Жестока ревност вероятно е в основата на кървавата драма, която се разигра тази нощ в Кючук Париж. 35-годишен пловдивчанин е застрелял 29-годишната си съпруга и 5-годишната си дъщеря. Труповете им са открити в семейното жилище на ул. "Асен Христофоров". 

Днес около 11 часа майката на младия мъж, който работел като шофьор на ТИР, се появила силно разтревожена в кооперацията и потърсила помощ от домоуправителя, за да отворят жилището. Тя правила десетки опити да се чуе със сина си, но всички били безуспешни и затова отишла на място. Междувременно пристигнал и кумът на семейството, който се опитал да отвори входната врата на апартамента, но не успял. По тази причина се спуснал с въже през горния етаж, слязъл на терасата и през прозореца видял труповете на близките си. След минути пристигнали и полицаите от Първо районно, които разбили вратата. 

Според част от съседите семейството живеело щастливо, но според други - били разделени от година. Патологичната ревност на младия мъж била в основата на шумни скандали. Тя станала причина и двамата да се разделят. Жената и детето живеели от година и половина в новата кооперация, а бащата на детето ги посещавал от време на време. За празниците отново бил при тях. 

Убийството вероятно е извършено през нощта. Съседка от горния етаж около 4.30 часа е чула три гърмежа, но решила, че някой гърми останалите от Нова година пиратки.  

В момента полицията извършва оглед на местопрестъплението. Преди минути пристигна началникът на Криминална полиция комисар Николай Кирков. На място има и лекари от Съдебна медицина. По първоначалани данни няма следи от чужда намеса.

Версията за двойното убийство с последвало - ВИЖТЕ ТУК

Очаквайте подробности за трагедията! 

Какво провокира самоубийствата - ВИЖТЕ ТУК

TNS.bg