Щастлива развръзка след сигнал на TrafficNews.bg. Откраднатото преди повече от месец колело от блок в Пловдив е намерено, а крадецът му – задържан. Припомняме, че наглата кражба стана в пловдивския квартал Тракия на 9 август.

Апашът бе задигнал колелото от площадката на междуетажието и духнал с него в неизвестна посока. Камера обаче бе уловила лицето на крадеца, а потърпевшите потърсиха съдействие от нашата медия за намиране на откраднатия велосипед.

“Мургав наш събрат“ открадна скъпо колело в Тракия, виждали ли сте го? СНИМКИТрекинг велосипедът се отличава с оранжеви педали

Трекинг велосипедът е модел Cube LTD CR/Deore XT/ и привлича внимание с оранжевите си педали. 

Преди дни наш читател е разпознал крадеца и се е свързал с потърпевшите пловдивчани. Той е съобщил и адреса на апаша, а семейството от своя страна се е обадило в близкото районно.

„Искам да изкажа огромни благодарности на екипа на TrafficNews.bg, защото с Ваша помощ намерихме крадеца и колелото. Благодарение и на бързата намеса на полицията, велосипедът е намерен, а апашът арестуван и с повдигнато обвинение”, пише читателката ни.