Днес ви съобщихме за инцидент, станал минути преди 21 часа снощи в Хисаря. При него 54-годишен мъж е бил блъснат на кръстовището между булевардите „Христо Ботев“ и „Гурко“ от лек автомобил „Тойота“ с 32-годишен водач. Оказа се, че удареният пешеходец е станалият доста популярен през последните дни д-р Мирослав Павлов, за когото TrafficNews.bg писа нееднократно.

Лекарят, уловен в неадекватно състояние в поликлиника в Хисаря, вече година идвал на работа пиян. Павлов е общопрактикуващ лекар в медицинското заведение от дълги години. Той отговаря за 800 пациенти. Не само  пациентите, но и колегите му твърдят, че перманентно е в нетрезво състояние.

Както TrafficNews.bg съобщи, лекар в нетрезво състояние преглежда пациенти, изписва грешни лекарства и гони пенсионерите, чакащи пред кабинета му. Скандалният видеоклип, на който е заснета конфузната ситуация, взриви социалните мрежи. От ранни зори пациенти чакали и се суетели пред кабинета на д-р Мирослав Павлов, който от своя страна ги посрещнал в неадекватно състояние и с остра миризма на алкохол. 

Ден след публикуване на клипа, д-р Мирослав Павлов отново е бил под влиянието на алкохол, съобщи НоваТВ. Медикът се съгласил да бъде тестван в Центъра за Спешна помощ и тестът беше положителен – 0,5 промила. Д-р Мирослав Павлов призна, че е пил ракия предната вечер. От Здравната каса започват проверка. Ако докторът бъде открит в нетрезво състояние на работното си място, ще бъде санкциониран, възможно е да бъдат отнети и правата му.

Сега Блиц твърди, че местен жител е видял снощи д-р Павлов с превързани ходила и бос, приятел го е водил по стълбите на районното управление. Разследващи споделили, че докторът пресичал на кръстовище, автомобилът на Валентин П. бил спрял, за да пропусне пешеходците. Павлов обаче силно залитнал и се ударил в автомобила. Казал, че няма претенции, тръгнал си.

Половин час по-късно обаче си допил и решил да се жали в полицията. Хисарските полицаи извършват проверка по случая.

Абсурд! Пиян ли е този лекар? Пловдивчанин засне джипи, което се кара с пациенти и едва говори ВИДЕОПсувни вместо Хипократовата клетва, мирис на спирт и една неработеща програма