Среднощен екшън се е разиграл тази нощ в пловдивския район "Тракия", съобщи читател на TNS.bg

Бял бус мерцедес е помел няколко коли, паркирани на паркинга пред блок 205. Случката се е разиграла около 3 часа през нощта.  

„Пътувах в такси, когато видях буса и потрошените коли. Шофьорът лежеше на земята с белезници. Таксиджията ми разказа, че преди това бус е профучал покрай него пред Галакси, а по дирите му е била патрулката”, разказва читателят ни.

След инцидента водачът на буса е бил отведен в районното управление.

Засега няма официална информация от полицията.

Припомняме, че миналата неделя автомобил се заби в две паркирани коли в Пловдив и избяга. Катастрофата стана на кръстовището на улиците "Орловец" и "Арчарица" около 18:55 ч. Виновният шофьор моментално избяга от инцидента, видя репортер на TNS.bg.

Районът бе огласен от ръмжене на двигател, последвано от силен трясък. След една бърза маневра водачът, причинил катастрофата, излетя с мръсна газ по улица "Арчарица" в посока булевард "Мария Луиза", бягайки от местопроизшествието. След него останаха щетите по двата ударени автомобила, а освен тях - собствената му броня и номер. Свидетели разказаха, че виновникът се е движел с много висока скорост.

По-сериозно е пострадала синята кола, която е собственост на пловдивчанка. Момичето буквално изпищя, след като видя в какво състояние е нейния автомобил. 

На място дойде и полиция, която описва щетите. Ето и пораженията от инцидента преди 6 дни:

ОЩЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕО от МЯСТОТО:

Още новини четете ТУК

TNS.bg