Агенция за недвижими имоти, тузарски комплекс, автоморга и сладоледажийница станаха клиенти на НАП-Пловдив. Само за изминалата седмица "черните списъци" за мярката „Запечатване на обект“ на приходната агенция  се попълниха с още няколко търговски обекта, класифицирани като неизрядни платци.

Мярката по запечатване може да бъде наложена за срок до 30 дни независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.

Един от новите обекти е агенция за недвижими имоти под тепетата. Офисът на „Хоби Имоти”, който се намира на булевард „Христо Ботев” е попаднал в списъците след поредната акция на държавните служители. Актуалните телефони на обекта все още са активни, работата на служителите не е преустановена. Наш репортер се опита да се свърже с дружеството, но от там отказаха коментар с думите „Нямам какво да ви кажем” с последващо тръшване на телефона. При втория ни опит никой не отговори на посочените номера.

В списъците на данъчните се оказва и автоморга, намираща се на Околовръстното шосе на Пловдив. В същата графа е и автосервиз на изхода на града под тепетата до село Войводиново.

НАП-Пловдив не прости и на сладоледаджийница на пъпа на Пловдив. Хладилната витрина със сладкото изкушение на известна марка сладоледи бе позиционирана непосредствено след пешеходния мост, на ъгъла на улица „Хан Кубрат”.