Изоставеното на улицата 9-месечно момиченце, чиято съдба снощи развълнува цяла България, току-що бе предадено на новото му семейство. За това беше издадена заповед от Дирекция „Социално подпомагане” в Пловдив.

Приемното семейство дойде пред Детската клиника, откъдето детето беше изведено, а новите му родители го поеха, видя репортер на tns.bg. Бъдещата му майка нежно го прегърна и го отнесе към семейния автомобил.

Семейството и досега са гледали изоставено дете, което наскоро е било осиновено и е отлетяло от техния дом. Сега мястото му ще заеме момиченцето, чиито родители възмутиха хиляди, след като снощи го зарязаха в двора на кооперация на бул. „Васил Априлов” в Пловдив.

Припомняме, пред полицаите майката няколко пъти сменила версиите за случилото се. Първоначално обяснила, че била ударена от мъжа си и че детето било отвлечено. По-късно обаче признала, че никой от фамилията не го искал и затова било изоставено. Тя остава в ареста за 24 часа. Прокуратурата ще провери има ли данни за извършено престъпление.

Ето тук беше изхвърлено снощи 9-месечното момиченце - в студа, в тъмнитата...

Всичко по темата - в новините на ТРАФИК ТВ:


Коя е Лилия Д. - ВИЖТЕ ТУК

Първата новина - ВИЖТЕ ТУК

Коментарите на хората и втората информация - ТУК

Как полицията откри майката на бебето - ВИЖТЕ ТУК 

TNS.bg