На 22 ноември (сряда) отваря врати нов представителен магазин от веригата ВЕТО – уреди за вграждане и бяла техника. Компанията е представител на водещи световни марки, производители на перални, съдомиялни, хладилници, мивки, фурни, котлони и аспиратори. В магазин ВЕТО – Пловдив може да намерите продукти и техника на марките Bosch, NEFF, Gorenje, SCHOCK,  Electrolux, Indesit, , Hotpoint , AEG, TEKA и други.

Обслужването и сервизната поддръжка са на високо, професионално ниво. Магазин Вето разполага със специално обучени експерти с опит – те ще Ви предложат най – подходящата техника, от тях може да получите съвети за монтаж и поддръжка на своите електроуреди. Те ще Ви консултират по всички Ваши въпроси. Това означава индивидуален подход и успешни решения за всеки клиентски казус.

В магазинът се представя за първи път най – старата европейска марка домакински уреди – NEFF. Отделено е специално място „Shop in shop”, където се представят висококачествените уреди за вграждане и техника на марката. NEFF е създател на патенти, като например :

  • Единствената напълно прибираща се врата на фурна Slide&Hide
  • Обслужване на готварски плот само с един бутон – Twist Pad®
  • Едновременно печене на до 4 нива с Circo Therm®
  • Готвене на пара с FullSteam или VarioSteam®

Всичко това може да намерите в новооткрития магазин за бяла техника и уреди за вграждане ВЕТО.

Фирма ВЕТО над 20 години се развива успешно в търговията с кухненска техника и уреди за вграждане.

Натрупаният опит и ноу - хау я правят полезен и желан партньор и на най – взискателните и информирани клиенти.

Новият магазин ВЕТО – уреди за вграждане и техника се намира в Пловдив, жк.Тракия, бул.“Освобождение“ бл. 39, маг.1 ; телефон – 0887 76 08 06, https://www.veto.bg/

Заповядайте!