Водещите производители ще фокусират вниманието си към разработването на смартфони с вградени в екрана предни камери през следващите месеци. Първите устройства с този впечатляващ дизайн са Samsung Galaxy A8s и Huawei Honor View 20. Toва ще е един от най-популярните трендове в индустрията и ще намери приложение във флагманите с Android през 2019г. В интернет сега изтекоха нови данни, потвърждаващи, че този дизайн ще намери място и в Samsung Galaxy S10, чиято премиера ще е през февруари.

Данните са на Olixar, които произвеждат аксесоари за смартфона и показаха няколко снимки на собствени калъфи, които са предназначени за флагмана на Samsung за 2019, пише Digital.bg. Изображенията не само разкриват визията на устройството, но и са категорично доказателство, че Galaxy S10 ще има четири камери в задната част. За съжаление резолюцията им все още не е известна. Кадрите разкриват също, че корейския производител ще представи три различни версии на смартфона: Samsung Galaxy S10, S10 Lite и S10 Plus, предаде MobileFun.

Основната разлика между трите версии на устройството ще е големината на дисплея. Трите нови предложения на Samsung ще имат 5.8", 6.1" и 6.4-инчови екрани, както и предни камери вградени в самия дисплей. Mного е вероятно основната камера на гърба да предложи съчетание между телефото, Depth Sensor и Ultra-Wide обективи от последно поколение. Със сигурност компанията ще се опита да привлече вниманието на любителите на фотографията към юбилейната си серия смартфони от висок клас.