НАП-Пловдив пусна на търг автомобил Додж, модел Чарджър (Dodge Charger) като стартовата цена е 60 000 лева. Американският автомобил се продава от отдел „Държавни вземания“ към Националната агенция за приходите в Пловдив. Додж е американска марка автомобили, която днес се произвежда от „Крайслер Груп“. 

Автомобилът, който излиза на търг, организиран от НАП, се съхранява в автобазата в Любимец към Гранично полицейско управление – Свиленград. Именно там колата може да бъде огледана от кандидат-купувачите от днес, 10 юли до 12 юли включително, във времето от 10 до 12 часа и от 14 до 16 часа.

Моделът е цвят сив металик, с кожена тапицерия отвътре в черно и червено. Има лети джанти и автоматична предавателна кутия. Движи се с бензин. Външното му състояние е много добро. Първата му регистрация, уточняват данъчните, е от 2016 година, като регистрационният номер е шведски.

Първоначалната продажна цена, определена от експертите, от която следва да започват ценовите предложения за закупуване, е 60 000 лв., а оферти се приемат на адреса на приходната агенция в Пловдив на ул. „Скопие“ 106, корпус 2, до 14 юли включително. Документите могат да се изпращат по пощата или да се представят лично. В същия срок – до 14 юли се внася и депозитът, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена.

Направените ценови предложения за закупуване на автомобила ще се разгледат от комисия на 19 юли в НАП Пловдив.