Шефът на спорта в Пловдив Иван Запрянов също подкрепи решението на кмета Костадин Димитров да се даде стадион „Христо Ботев“ на ЦСКА за евротурнирите. Преди него това стори и председателя на комисията по спорт в Общинския съвет Ерол Садъков.

Припомняме, че дискусията възникна, след като от Ботев Пловдив изразиха „разочарованието си“, че не са били питани дали ЦСКА може да сложи Колежа като резервен вариант за Европа.

Ерол Садъков: Всички големи мачове в Пловдив ще са в полза на хоратаПодкрепям Колежа и Лаута да се предоставят и на други отбори за мачове в Европа, написа общинският съветник

Разочаровани или самозабравили: Има ли основание ръководството на Ботев да се сърди за Колежа?Стадионът освен дом на Ботев е и на всички пловдивчани, с чийто данъци се покриват заемите за него

Ето и поста на Запрянов:

Община Пловдив и Държавата построиха две от най-забележителните, нови и модерни спортни съоръжения , стадионите на “Ботев” и “Локомотив”.

Те трябва да се използват и да ни радват, и Кмета на града ни с право позволи на ЦСКА да използват нашия стадион.

Неведнъж пловдивските отбори са изпадали в същата ситуация и смятам, че трябва да помагаме на целия български спорт, ако имаме възможност за това.

Аз като началник на отдела по “Спорт и младежки дейности” подкрепям използването на спортните ни обекти за провеждането на големи първенства и евротурнири.

Изненада! ЦСКА поиска да играе на Колежа в евротурнирите

Ботев за казуса с ЦСКА: Разочаровани сме и изненадани