6 национални отбора по таекуон-до ITF от цял свят избраха един от най-новите хотели в Пловдив за престоя си за 21-то световно първенство в зала Колодрума, което завърши снощи. Представителите на Англия, Шотландия, Уелс, Словения, Парагвай и Гренландия предпочетоха уюта и удобствата на намиращия се на ул. "Брезовско шосе" 4-звезден "Пловдив Хилс". Той е първият в града представител на престижната хотелска верига "Бест Уестърн" и е от най-високата й категория - Премиер. Всички състезатели са категорични, че хотелът е допринесъл максимално за доброто им представяне на световното и че е спомогнал за още по-пълноценния им престой и страхотните им впечатления от града под тепетата. Спортистите изразиха огромното си задоволство и от организацията на шампионата и зала Колодрума и споделиха изцяло положителните си впечатления от визитата им в Пловдив.

Работя в музей и съм наистина впечатлена от този град и неговите старинни забележителности, сподели Таня Верботен - ръководител на делегацията на Словения. Тя за втори път бе в Пловдив, след като е присъствала и на предишното световно през 2015 година. Залата е невероятна, има огромно пространство, перфектна е за такова събитие. Този хотел е най-добрият, в който съм била по време на участията ни на европейски или световни първенства. А вече 15 години пътувам по големи форуми по цял свят, отбелязва Таня. Харесваме всичко тук, включително и храната, която е отлична. Разнообразието е голямо, кухнята е малко по-различна от словенската, но е много вкусна. Нямаме никакви оплаквания, осигурено ни е всичко необходимо, допълни Таня.

Не по-малко очаровани от града и хотел "Пловдив Хилс" са и шотландците, водени от треньорите Алън Рафърти и Стивън Макларън. Организацията бе безупречна, залата е огромна, всичко вървеше по вода. Пловдив е прекрасен град с това съчетание на модерно и старинно. Античният театър и Стария град са очарователни. За нас това е много важно, защото участието на всички на едно такова първенство носи не само спортни успехи, но и срещи с нови хора, красиви места, история, сподели Алън. Надявам се отново да се върнем тук. Не говорим български, но хората тук говорят английски и са много приятелски настроени. Времето е по-топло, отколкото в Шотландия, изрази задоволството си и Стивън.

Двамата не пропуснаха да отбележат и хотела, който ги е впечатлил с високите си стандарти. Личи си, че всичко е направено с вкус и е от най-висока класа, категоричен бе Алън. Изключително чисто е, разположението е отлично, близо е до центъра, докъдето спокойно ходихме пеш. Храната бе превъзходна, нямаме никакви оплаквания. От хотела ни осигуряваха всичко необходимо, за да се представим добре на световното - освежителни напитки, вода. Каквито и малки проблеми да имахме - домакините ги разрешаваха по възможно най-бързия начин, допълва треньорът.

Представителите на Парагвай за пръв път посетиха България и Пловдив и също останаха впечатлени от видяното. Градът е много красив, хората - много топли. За нас бе невероятно преживяване. Хотелът е отличен, персоналът - много любезен и отзивчив, храната бе превъзходна, единодушни бяха парагвайците.

Главният треньор на англичаните Стивън Милис също изрази отличните си впечатления от града, хотела и настаняването. Той за пръв път бе в Пловдив и остана впечатлен от историческите забележителности на града. Залата, в която се проведе шампионата бе отлична, с достатъчно пространство и достатъчно терени за схватките. Нямаме никакви забележки по организацията и настаняването ни. Хотелът ни хареса много - най-висока категория е, с отлично качество на обслужване. Доволни сме и от храната, която е подобна на нашата в Англия, каза Стивън. А миналата вечер домакините от хотела зарадваха своите гости от цял свят с традиционна българска фолклорна програма.

"Бест Устърн Премиер Пловдив Хилс" отвори врати на 1 март тази година и разполага с 50 помещения за настаняване - стандартни стаи, делукс стаи, суит и апартаменти. Апартаментите са с големина по 125 квадратни метра, с две спални помещения, всяко едно от които - със собствена баня, голям и просторен хол, отделна кухня. Суитовете са двустайни - спалня и хол с трапезария. Хотелът разполага с ресторант с градина, общо 90 места, който предлага европейска и традиционна българска кухня, 24 часов лоби бар, подземен и надземен паркинг. Локацията е отлична - на 600 метра от Международен Панаир Пловдив. На разположение е и конферентна зала, което прави хотелът много подходящ не само за туризъм, но и за корпоративни и бизнес мероприятия. Цялото строителство, оборудване и обслужване е от най-висше качество - по стандартите на веригата "Бест Уестърн Премиер".

 

 

Спонсорирана публикация.