Тенис легендата Роджър Федерер и един от най-големите футболисти на съвремието Кристиано Роналдо ще бъдат поканени на сватбата на испанския тенисист Рафеел Надалс дългогодишната му приятелка Сиска Перейо, твърди сайтът essentiallysports.com. Все още няма официално обявена дата, но според въпросното издание бляскавото тържество ще бъде на 19 октомври в баровското имение “Ла Форталеса” в Майорка, което се оценява на сумата от 137 милиона франка.

На сватбата се очаква да присъстват около 500 гости. Сред тях ще бъдат още светила на спорта и шоубизнеса като баскетболна легенда Пау Гасол, бившият наставник на Реал Мадрид и националния отбор на Испания Юлен Лопетеги, треньорът на Рафа Карлос Моя, испанските тенисисти Фернандо Вердаско и Фелисиано Лопес, поп звездата Енрике Иглесиас. Очаква се сред гостите да е и Кралят на Испания Хуан Карлос, който е голям приятел с Рафа.

Федерер е един от най-големите съперници на Надал на корта през годините, но двамата винаги са проявявали респект и уважение един към друг.