Група от 150 фенове на Борислав 2009 (Първомай) са нахлули на терена по време на мача с Евроколеж от Югоизточната "В" група през уикенда и са ритали падналия на земята играч на съперника Николай Бончев, твърди спортният директор на колежани Григор Иванов. Това е същият футболист, за когото наскоро излезе информация, че заработва и като актьор в порно индустрията.

На двубоя в Първомай Бончев е бил атакуван след разправия с играч на домакините.

"Николай е със счупена на две места ръка и в събота претърпя успешна операция. Всичко се случи, защото преди срещата ни предложиха пари и банкет, за да им дадем мача. Ние отказахме и това не се понрави на домакините. Стоя зад думите си", категоричен бе Иванов пред Plovdiv Derby.

За 30-годишния Бончев се твърди, че преди известно време се е срещнал с фотографа Бентли Рейс в Германия и решил да опита няколко самостоятелни порно снимки и видео. Избрал е да се представя с името Джак Уорд. Бончев се снима и в чалга клипове, като най-голямото му попадение е видеото на Азис към песента му "Мразиш", където се въргаля в едно легло с Краля на фолка.

Бончев е от Пловдив, където завършва Европейския колеж по икономика и управление със специалност Корпоративна икономика. Занимава се професионално с футбол като защитник от няколко години, а освен за Евроколеж, е играл още в Сокол (Марково), Елегант, Левски (Карлово) и Хебър (Пазарджик).

Още новини ТУК

TNS.bg