Григор Димитров коментира мача си срещу руснака Данийл Медведев в полуфинала на Ю Ес Оупън. Българинът игра достойно, но загуби с 0:3 сета.

Като цяло беше добър мач. Мисля, че не ми достигна спечелването на няколко точки в определени моменти. Да, 3:0 сета, но според мен резултатът не е точното отражение на срещата. Беше мач на високо ниво. Медведев игра много добре, бори се здраво. В много ключови точки се справи отлично. Аз лично имах две много силни седмици в Ню Йорк и за първи път стигнах до полуфинала. Това със сигурност ще ми вдъхне много позитивна енергия, каза Димитров.

Не се представих добре в ключовите момент, особено при сетпойнта в първата част, а знаех какво до очаквам от съперника. Във втората отново направих грешки. Не успях да спечеля три точки при мой сервис. Данийл използваше корта много добре, но аз съм критичен към себе си. Сигурен съм, че можех да се представя много по-добре в определени ситуации. В този момент обаче не искам да задълбавам, допълни българският тенисист.