Швейцарската тенис легенда Роджър Федерер разкри какво му готви най-често неговата съпруга Мирка. Той призна, че не е добър в тази част и има още много неща, които не може да прави.

Никога не съм готвил спагети, въпреки че често ги ям. Вижте, има много неща, които не мога да правя.  Но Мирка е страхотна в готвенето. Тя обича да готви паста. Опитва различни неща, приготвя страхотни ястия. Но докато съм на участия, се храним в ресторанти. Ето защо обичам да съм вкъщи. По-различно е усещането, когато седиш със семейството си на масата. Харесва ми, каза Федерер преди започващия в понеделник четвърти турнир от Големия шлем Ю Ес Оупън.

Роджър Федерер обясни и защо Рафаел Надал е труден съперник за него. Швейцарецът спечели шест от последните седем мача срещу испанеца, но Рафа води в преките им сблъсъци с 24-16 победи. Рафа има много добра игра в защита, невероятен топспин, вследствие на който топката лети два метра над мрежата. Благодарение на това той рядко прави непредизвикани грешки. Нужна ти е много добра работа с краката, за да играеш така, разкри Федерер