Старши треньорът на Локомотив Александър Тунчев говори след равенството - 0:0 срещу ЦСКА. 

"Закономерен резултат. Двата отбора имаме сходни стилове. Трябваше да имаме по-голямо самочувствие и да задържим повече топката. Мисля, че ако бяхме успели щяхме да отбележим гол. Винаги когато вземеш точка на Армията е добре. Не може да не сме доволни. Акрапович познава много добре футболистите и беше доста трудно преди мача, защото при нас нямаше големи промени от времето, когато той беше треньор. Проблемът ни е срещу отборите от втората половина от таблицата. Към момента не може да не сме доволни. Очакват ни доста тежки мачове. Най-важното е да нямаме контузии, вече получихме две такива, а и групата ни не е много голяма. Всеки мач излизаме за победа, а ще видим какво ще стане. Искам да контролираме повече топката и да създаваме повече положения", заяви треньорът на Локомотив Александър Тунчев.

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев също коментира двубоя.

"Изключително малко смислени неща с оглед на заряда и с оглед на маниера на свирене на съдията. Своеобразен рекорд. 1850 фаула. Това е някакъв рекорд. Когато трябва да се дадат картони - не се дават, когато не трябва да се дадат… Но както и да е. Отиваме в друга тема. Имахме шанс да отбележим и ЦСКА имаше две-три половинчати положения. Нямаше да е заслужено, ако някой бе победил", заяви Илиев.

"ЦСКА афишира големи амбиции на детронира Лудогорец. Ние не летим в облаците. Те трябваше да направят нещо повече. Ние трябваше да развием по-добре няколко контраатаки, за да ги попарим и после да ни е по-лесно. Двата тима дадоха всичко от себе си, имаше битка за всяка педя терен. Срещу Лудогорец последните години им създаваме най-много главоболия, побеждаваме ги често. Срещу ЦСКА само веднъж загубихме последните години, и то след много болни от ковид и съдийско рамо", каза още капитанът на Локомотив.

"Сезонът е повече от добър за нас. Нещата, които правим са повече от успешни. Трябва да задържим тези позиции. Когато сме сочени за фаворити, трябва да печелим мачовете си, защото това ни липсва - постоянството", каза Димитър Илиев.