Треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след успеха над Арда, който изкачи неговия отбор на първото място в елита.

„Блестящо се справиха футболистите. Беше тежко, но се справиха блестящо. Това, което говорихме на полувремето, го изпълниха по най-добрия начин. Съперникът е доста класен и добър, но имаха само една греда, нямаха друга ситуация. Те се изнервиха, това целяхме. Благодаря на нашата публика, защото тази победа е извоювана заради тях. Чисто игрово няма какво да кажа, ще говоря емоционално. Този отбор има сърце. Далеч сме от това, което имам като виждане в главата си, но така се гради колектив, така се гради отбор. Мога само да сваля шапка на футболистите“.

„Всичко е благодарение на футболистите, на характера, който показаха, на публиката, но имаме много работа. Другото, което ми прави много лошо впечатление – неща, които не зависят от мен и няма да ги кажа, но мисля, че всеки един знае за какво става въпрос. Крайно време е, ако някъде има нещо, да си кажат. Нищо не визирам. Има доста интелигентни хора, които разбират. Аз също съм човек, който трудно си изпуска нервите, но в крайна сметка…“.

„Вършим си работата. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Има доста неща, които трябва да поправим. Тепърва има доста мачове. Вярвам и се надявам, че всичко ще е както трябва“, заяви Томаш след двубоя.