Първото ново попълнение на Локомотив за тази зима говори пред lokomotivpd.com. Мартин Райнов коментира своето завръщане при „черно-белите“ пред клубния сайт.

„Радостен съм от факта, че отново съм Локомотив! Клуб с богата история и много верни фенове! Обстановката ми е позната. Всички треньори и съотборници ме приеха отлично!

Предишният ми престой в клуба беше през 2016 г. Записах 31 мача и вкарах 3 гола. Тогава треньор беше Илиан Илиев, който в момента води националния отбор на България. Сега в Локомотив начело е Александър Томаш – също доказан специалист. Радвам се, че ще работя под негово ръководство.

Надявам се да дам своя принос в предстоящите срещи на отбора. Локомотив игра силно през есента. Моето желание е това да бъде така и през пролетта.

Започваме на 18.02 с гостуване на Арда. На 24.02 приемаме Хебър на „Лаута“. Нямам търпение да играя отново пред нашата публика. Сигурен съм, че те ще ни подкрепят мощно във всички предстоящи срещи. Стадион „Локомотив“ става все по-хубав, а феновете на отбора го заслужават.“