Локомотив Пловдив посреща Славия в един от интересните мачове на 14-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на "Лаута” е от 17:30 часа.

"Смърфовете" са в много добра форма като записаха 4 победи в последните 5 срещи. Тимът е само на 5 точки от върха, но е изиграл две срещи по-малко. При успех днес и грешна стъпка на Лудогорец в Стара Загора, "черно-белите" могат да влязат в тройката.

Гостите от София също имат реален шанс да се доближат до челните позиции, тъй като са само на точка зад Локо. "Белите" пристигат в Пловдив с приповдигнато настроение след победата в дербито с Левски.

"Черно-белите" са фаворит в двубоя на "Лаута". Според Betano успехът на домакините се оценява на 2,29 коеф, а за столичани е 3,73.

Попаденията няма да са много в срещата, предполагат още букмейкърите. И това няма да е изненада. В последните 6 мача между двата отбора падат под 2,5 гола. Ставката за този залог е 1,57 коеф. Оувърът е 2,42 коеф.

Изкушаваща оферта е победа за домакините с над 1,5 гола в двубоя - цели 3,05 коеф. Също и Локомотив да спечели точно с един гол, което става често през сезона - 3,65 коеф.

Ако смятате, че Славия може да повтори успеха на ЦСКА 1948 на "Лаута", то ще спечелите много пари при успех. Двойка, плюс над 2,5 гола, е 6,10 коеф.

Не е лошо и предложение за метод на първи гол. Това да стане от дузпа се оценява със 7,40 коеф.

Вижте още предложения на сайта на Betano.