Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) - Павел Колев коментира победата над Левски.

“Според мен днес играха двата отбора в България, които в момента практикуват най-добрия футбол. Опитват се да изградят стил и се справят доста успешно. Изключително класен съперник срещнахме и от тази гледна точка победата е много важна, защото отборът демонстрира, че има характер и умее да променя стила си на игра, когато се налага, за да задържи позитивен резултат. От психологическа гледна точка победата е много важна, но нищо не означава, защото първенството тепърва започва.”

“Най-много ми хареса, че успяхме да варираме в ситуация, в която бяхме притиснати, отборът започна да играе доста по-прагматично. Големите отбори се познават с това, че винаги имат план “Б”.”

“Със сигурност. Напрежението се оправя с комуникация. Когато има комуникация, нещата обикновено се движат в някаква посока. Аз вярвам, че всякакви недоразумения могат да бъдат изгладени с разговори.”

“Селекцията не е нещо, което се прави от днес за утре, а процес, който отнема време, за да се сложи край на ситуации, в които клубът е изпадал и в миналото да привлича на пожар футболисти, след което да се чуди как да се отърве от тях. Към този момент належаща нужда от нови попълнения, аз поне не виждам. Що се отнася до бъдещето на Бабакар Дион, предстои разговор с него и след този разговор ще решим как да действаме с него.”