Двубоят между Левски и Локомотив Пловдив офиицално беше отложен. Все още не е ясно кога ще се играе отложената среща. Левски и Локомотив трябваше да играят вчера от 17:30ч. на Герена, но в състава на сините има 11 играчи с положителни тестове за коронавирус. 

Отложеният двубой промени началният час на Ботев - Черно море. Вместо от 15:00ч. утрешната среща е изместена с 15 минути и ще започне от 14:45ч. Припомняме, че и в Ботев има случай на коронавирус на капитана Тодор Неделев. Треньорът Петър Пенчев пък е под карантина заради заразен член на семейството. Двубоят обаче няма да бъде отлаган, тъй като според правилата на БФС в един отбор трябва да има 10 или повече положителни проби, за да бъде отложен мач. 

Ето и официалните съобщения от БФС:

На база представени индивидуални PCR - тестове на състезатели и треньори от ПФК „Левски“ Сф, Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са 11 професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК „Левски“ Сф, срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Локомотив 1926“ Пд насрочена за 07.11/събота/2020 г от 17.30 часа се отлага.
 
Срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев“ Пд – ПФК „Черно море“ Вн ще се играе на 07.11/събота/2020 г от 14.45 часа, вместо от 15.00 часа.