Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде онлайн пресконференция преди мача с Локомотив утре. Жозе впечатли с доста сериозни познания за съперника си. Той заяви, че настроението в Тотнъм е такова каквото и в Локомотив след загуба. Освен това той допълни, че Локомотив е изиграл доста повече мачове от лондончани, споменавайки мачовете срещу Лудогорец - финала за Суперкупата в началото на август, в който Локомотив спечели и вдигна трофея и загубата на Локомотив в събота от шампионите в мача за първенство.

"Гарет Бейл е играч на Реал Мадрид не мога да коментирам нищо за него. Той е играч на Реал Мадрид и не мога да кажа нищо."

"Настроението след загубата от Евертън при нас е същото и при Локомотив, който загуби от Лудогорец. Мисля, че двата отбора изтеглиха тежък жребий. Те можеха да изтеглят много по-лесен жребий и на нас можеше да ни се падне по-лесен отбор."

"Очаквам тежък мач. Нямаш шанс за реванш и трябва да сме концентрирани, защото при грешка ще отпаднем. Искам да спечелим Лига Европа, това е целта пред нас и това е една доста добра възможност за трофей. Съставът е като пъзел, когато попълваш пъзела с ново попълнение е чудесно за тима."

"Впечатлен съм от отбора на Локомотив, а не от техните индивидуалности".

"Хари Кейн ще играе в следващите мачове, ще започне като титуляр и утре и в неделя. Осем футболисти ще останат в Англия и няма да пътуват за мача в Пловдив."

"Локомотив са изиграли повече мачовете от нас, намират се в много по-добра физическа форма. Играят за няколко седмици с шампиона Лудогорец за Суперкупата, а в събота и за първенство. Знам, че това е един много важен мач за нас и не трябва да грешим."

"В Лига Европа има много добри клубове. Някои, които отпадат от Шампионска лига има отбори като Бенфика и Аз Алкмаар, който отпаднаха снощи. След груповата фаза също ще дойдат отбори от ШЛ. Трябва да бъдем достатъчно силни и внимателни, за да можем да спечелим."