ПФК Локомотив осигури над 200 билета за предстоящата среща с Лудогорец на училища и детско-юношески школи. Клубът за пореден път обърна внимание на подрастващите, които ще имат възможност да усетят невероятната атмосфера и магия по трибуните на стадион “Локомотив” на предстоящия мач.

Директорът на “черно-бялата” академия Димитър Палазов лично раздаде пропуските за утрешната среща срещу “орлите”. Локомотив приема Лудогорец на “Лаута” във вторник от 17:30ч.

Билети получиха в школите на Атлетик (Куклен) и Беломорец (Асеновград), както и в училищата СУ “Св. Седмочисленици”, СУ “Константин Величков”, СУ “Васил Левски”, НУ “Васил Петлешков”, ОУ “Княз Александър I”.

Всички на стадиона!
08.11 от 17:30ч., написаха от клуба. 

В същото време от днес са в продажба и билетите за двубоя.

Те могат да бъдат закупени от бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата и на eventim.bg.

Касите на “Лаута” ще са със следното работно време:

07.11 – от 11:30ч. до 18:30ч.
08.11 – от 11:30ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Спортклуб” – 12 лева (за ученици между 11г. и 19г. – 5 лева – при представяне на удостоверяващ документ)
Централна трибуна – 15 лева

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Абонаментните карти важат за тази среща.

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно, но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки привърженик трябва да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки двубой , защото тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат само с ПРИДРУЖИТЕЛ, коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За улеснение на привържениците, ще има такива декларации на всеки вход на стадиона, както и на касите.

Мачът ще е последен за трибуна "Спорклуб". В следващите дни ще започне разрушаването на трибуната и на нея ще бъде издигната чисто нова трибуна, която трябва да бъде готова през 2024г. по план.