Локомотив Пд търси трета победа в Първа лига

30.07.2022 10:10 365 0
Локомотив Пд търси трета победа в Първа лига

Локомотив Пловдив гостува на Ботев Враца в двубой от четвъртия кръг на Първа лига.

До момента "черно-белите" са безпогрешни у дома, но навън нещата не стоят точно така. Все пак трябва да се отбележи, че пловдивчани са изиграли само една среща като гост и тя бе срещу шампиона Лудогорец и тя завърши с успех за "орлите".

Сега те имат Локо има възможност да запише трети успех в шампионата. Коравият тим на Ботев Враца обаче играе традиционно силно у дома и няма да е изненада, ако вземе точки от този мач.

Букмейкърът Betano дава предимство за гостите от Пловдив. За победа за "черно-белите" коефициентът е 2,30, докато за успех за домакините - 3,25. Един от най-логичните знаци за срещата е залога гол/гол, която се оценя на 1,85. Всички двубои на врачани до момента завършиха по този начин, а пловдивчани допуснаха гол във всеки мач до момента.

За почитателите на по-изкушаващи оферти Betano предлага да умножите парите си по 7 за голов трилър с поне 5 попадения в мача.

Още по-нетрадиционен залог също може да ви донесе добра печалба - да има автогол в срещата. Ставката за тази прогноза е 9 коефициент.

Срещата между двата тима е от 18:30 часа.

 
Изпрати новина