Локо ще е домакин на ЦСКА 1948 в среща от 30-ия кръг от редовния сезон в елита. Мачът е днес от 15:15ч. на стадион "Локомотив".

За пловдивчани мачът е много важен, защото с него те могат да влязат в първата шестица на 4-то място. За целта Локо трябва да не губи днешния мач. Естествено домакините търсят победа, за да имат преднина от 3 точки пред 5-ия Левски, който в кръга е домакин на Берое. 

В момента в класирането Локо е 4-ти с 54 точки, а ЦСКА 1948 е 6-ти с 42 точки. 

В първия мач между двата отбора в Бистрица двубоят завърши 1:1. 

В миналия кръг пловдивчани направиха 2:2 с Берое като гост, а ЦСКА 1948 победи с 2:1 Локомотив София и тимът записа първа победа в официален мач през новата година. 

За Локо има кадрови проблеми, след като наказани са Петър Андреев и Ивайло Иванов. Контузен е Евандро, а трайно контузен е Калоян Костов. 

Съдия на двубоя ще е Георги Гинчев. 

Вероятни състави: 

Локомотив: Кристиан Томов, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Тодор Павлов, Оливие Камдем, Мартин Райнов, Христо Иванов, Ангел Лясков, Бабакар Дион, Димитър Илиев, Мичи Нтело

ЦСКА 1948: Петър Маринов, Пиер-Даниел Енгинда, Теодор Иванов, Росен Божинов, Михаил Цонев, Талис Енрике, Емил Ценов, Бирсент Карагарен, Марто Бойчев, Радослав Кирилов, Симеон Димитров