Локомотив пуска официално онлайн магазин днес, съобщиха от клуба. Сайтът ще заработи точно в 19:26ч. Припомняме, че това беше едно от нещата, които новият изпълнителен директор Павел Колев обяви, че трябва да се случат в най-скоро време. До момента Локомотив нямаше онлайн магазин. 

Ето какво написаха от Локомотив: 

Уважаеми Локомотивци,

Дългоочакваният момент настъпи! Днес, 04.07.2023 г., точно в 19:26 часа ще стартира онлайн магазинът на Локомотив Пловдив.

На https://shop-loko-plovdiv.cloudcart.net/ ще имате възможност да си закупите официалната мачова фланелка със свещеното черно-бяло райе за новия сезон, както и още от артикулите от колекцията на доставчика на екипировка и партньор на клуба „Джома“.

Молим да имате предвид, че поради ограничените количества, всички поръчки в онлайн магазина ще се обслужват с отложена доставка и ще получите пратката си в срок до 25 септември. Извиняваме се за това неудобство и се надяваме, че въпреки трудностите, ще подкрепите любимия отбор не само на трибуните, както винаги сте го правили, но и в онлайн магазина. В него ще се продават и абонаментните карти за сезон 2023/2024 г., както и промоционален пакет „Сезонна карта + фланелка“.

За да дадем на най-запалените от вас възможност да се сдобият с фланелка още за мача с Ботев на 16 юли, ще отворим два пункта за продажба, където ще можете директно да си купите от черно-бялата и червено-черната фланелка на цена от 99 лв.

Фланелките ще се продават на 16 юли, неделя, от 10:30 часа, на касата за билети на стадион „Локомотив“ заедно с пропуските за мача, а освен това от 16:30 часа всички локомотивци с билет за трибуна „Бесика“ ще могат да си купят фланелка и в топлата точка на „Бесика“ откъм трибуна „Спортклуб“.
От тази вечер можете да си закупите както сезонен билет, така и промоционалния пакет „Карта + фланелка“. Не забравяйте да отбележите в заявката си за абонаментна карта имената, които искате да се изпишат върху картата.

Получаването на абонаментните карти ще става в клубния офис в сектор „А“ на стадион „Локомотив“ от 11 юли, вторник, до 15 юли, събота, между 10:00 и 13:00 часа. Ако сте заявили и заплатили картата си през онлайн магазина, ще може направо да я вземете на стадиона. Може също да я платите и получите на място в горепосочения период.

Благодарим за подкрепата! Пловдив е само черно-бял!