Локомотив обяви първите си две нови попълнения за новия сезон. Става въпрос за Кристиян Пешов, който идва от Септември и младежкия национал Калоян Костов, който е играл в школата на Бенфика.

ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Кристиян Пешов. Полузащитникът е първото ново попълнение за “черно-белите” за това лято. Той е с контракт за две години.

Кристиян Пешов е роден на 16.06.1997г. в София. Състезавал се е за отборите на Созопол, Славия и ЦСКА 1948. За последно е бил част от Септември (София).

Ето какво заяви той пред lokomotivpd.com:

“Щастлив съм, че съм част от този велик клуб. Вече проведох две тренировки с тима, всички в отбора ме приеха добре, тук се работи много професионално.

Ще дам всичко от себе си да браня цветовете и емблемата на Локомотив. С нетърпение чакам момента, в който ще дебютирам на “Лаута” пред вярната ни публика!”

ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Калоян Костов. Защитникът е второто ново попълнение за “черно-белите” за това лято. Той е с контракт за три години.

Калоян Костов е роден на 04.05.2004г. в София. Бил е част от школата на Септември, като впоследствие преминава в Бенфика, където играе за U17, U19 и U23. Калоян Костов е и младежки национал на България.

Ето какво заяви той пред lokomotivpd.com:

“Завръщам се отново в България, а това ме прави много щастлив. Тук е моето семейство и се радвам, че отново ще съм близо до тях.

Няколко години живях в Португалия, бях част от школата на Бенфика, но изкъсо следях и какво става в българския шампионат.

Локомотив е клуб с история, традиции и страхотна публика!

Пожелавам си на мен, моите съотборници и треньори да постигнем много успехи заедно!”

От Локомотив пожелаха успехи на новите попълнения.