Локомотив ще гостува на Черно море в двубой от 13-ия кръг в елита. Мачът стартира днес от 20:15ч. на стадион "Тича" във Варна.

Битката между двата отбора е за първото място във временното класиране, след като Локо е лидер с 29 точки, а Черно море е на втората позиция с 28. Така при победа или равенство Локо ще запази първото място и след 13-ия кръг, но при загуба лидер ще стане Черно море.

В миналия кръг и двата тима сгрешиха, след като Локомотив загуби с 0:2 от ЦСКА и за първи път от началото на сезона допусна загуба, а Черно море направи 0:0 с Локомотив София.

В Локомотив се завръща Хорхе Сегура, който беше наказан, а капитанът Димитър Илиев се очаква да започне като титуляр, след като с ЦСКА влезе като резерва, защото не беше напълно възстановен от контузия.

Съдия на двубоя ще е Георги Давидов.

Вероятни състави:

Черно море: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Даниел Димов, Васил Панайотов , Алекс Фернандес, Мазир Сула, Едгар Пашеко, Атанас Илиев

Локомотив: Динко Хоркаш, Оливие Камдем, Мартин Паскалев, Ефе Али, Ангел Лясков, Бабакар Дион, Евандро, Христо Иванов, Джовани, Алфа Конте, Георги Минчев