Старши-треньорът на Локомотив Войн Войнов разкри, че в отбора се чака футболист от столичен клуб с добра визитка. Наставникът обаче не упомена неговото име. Ето каво каза Войнов в интервю за клубната телевизия по време на лагера на черно-белите в Боровец:

Условията са отлични, терените още по-отлични, особено двата в Говедарци. Ние ще направим сефтето утре, но ги видяхме. Смятам, че подготовката ще бъде много полезна. Работим сега за физическа подготовка, но успоредно с това сме задължени да тестваме и новите играчи, тъй като времето ни притиска. Очакваме утре да пристигне нов футболист с добра визитка от столичен клуб. Ще обърнем внимание най-вече на фаза защита, тъй като ни напуснаха трима основни защитници.

Войн Войнов сподели още и мнението си и за момчетата от детско-юношеската школа, които са на лагер с мъжете: Юношите от клуба са много съвестни и се стараят много. Винаги ще даваме шанс на момчета от нашата школа. Наблюдаваме ги редовно на дадени мачове. Винаги ще има момчета от школата, нека да добиват и самочувствие, да заобичат още повече фланелката, за да може да се раздават от първата до последната минута, коментира специалистът.

Локо ще изиграе първата си контрола за сезона в петък (23.06). "Черно-белите" ще посрещнат кипърския АЕЛ (Лимасол), който е участник и в Лига Европа. Срещата между двата тима ще се проведе на комплекс "Царско село" в София от 18:00 ч.

Сериозен отбор е АЕЛ (Лимасол). Знаете, че преди две години Ивайло Петев бе там треньор. Отборът се бори всяка година за първото място в Кипър, освен това е участник и в европейските клубни турнири. Първата ни контрола ще бъде доста трудна, но се надявам да не бъде толкова лесна и за тях, заяви старши-треньорът Войн Войнов за lokomotivpd.com.