Левски спря тренировки и най-вероятно целият отбор ще бъде карантиниран. За момента 11 играчи от първия отбор са дали положителни проби. Според мерките наложени от БФС в отбор с 10 или повече играчи с коронавирус то мачът ще бъде отложен. Така със сигурност двубоят срещу Локомотив утре, който беше планиран за 17:30ч. в София няма да се играе. Очаква се и официално потвърждение от БФС. 

Срещата ще е трета отложена заради коронавирус в предстоящия кръг, след като вчера беше отложен мачът между Царско село и Берое. В състава на Царско село има около 14 положителни проби. Другият отложен мач е Ботев Враца - Славия, заради сериозна бройка заразени в Славия, което наложи отлагане на двубоя и с Ботев Пловдив през миналата седмица.

Ето и какво написаха от Левски:

Тренировъчните занимания на представителния отбор на „ПФК Левски“ се прекратяват за неопределен срок считано от днес, 6 ноември 2020 г. Причината са положителните тестове за COVID-19 на 11 футболисти от първия състав.

Ръководството на „ПФК Левски“ ще уведоми допълнително своите привърженици и футболната общественост за възобновяването на тренировъчния процес на представителния отбор на клуба.