Легендата на Локомотив Мартин Камбуров се завръща отново на Лаута тази вечер, когато черно-белите посрещат настоящия му отбор Берое в интригуващ мач от поредния кръг на родния футболен шампионат. Двубоят от 17.45 часа на Лаута ще бъде между два от тимовете, които се представят много стабилно от началото на сезона и обещава да бъде интересен не само заради завръщането на големия голмайстор.

Локо и Берое ще излязат с най-доброто, с което разполагат, като черно-белите отново не успяха да картотекират новите си попълнения от Уулвърхямптън. Те обаче разполагат с достатъчно опции във всички линии и за момента се утвърждават като един от лидерите в първенството. Същото може да се каже и за Берое, който при победа отново ще се върне в Топ 3 на класирането. Рефер на мача е пловдивчанинът Георги Кабаков, което предизвика протести от страна на Берое и през седмицата клубът излезе със специално становище.

Локо има предимство в мачовете между двата тима в исторически плана. Черно-белите са спечелили 42 срещи, загубили са 31, а 17 са завършили наравно. Головата разлика е 150:107 в полза на Локо.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Луков, Малембана, Езе, Петрович, Умарбаев, Витанов, Карагарен, Илиев, Томашевич, Аралица, Ожболт.

Берое: Перниш, Василев, Алкан, Ангелов, Бандаловски, Охене, Еуженио, Цветков, Конте, Вандерсон, Камбуров.