Президентът на Локомотив Пд Христо Крушарски ще извади 21 милиона лева за стадион Лаута и клубна база в ЖР Тракия, след като концесията на двата обекта бе одобрена на сесията на Общинския съвет през седмицата. Крушарски заяви, че трябва да има обновен стадион и клубна база в следващите шест години.

Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това, каза той пред Нова. Обновяването на стадион "Локомотив" ще започна от трибуна "Бесика", а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на около 21 милиона лева.

За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом, каза още Крушарски.

Босът не си прави илюзии, че със спечелената Купа на страната е станал любимец на феновете. Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото, очаква президентът на Локо.