Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе изключително щастлив от успеха на "черно-белите" срещу Пирин в Благоевград. Той пропусна мача, защото бе по бизнес в Москва, но пред "Мач Телеграф" похвали футболистите.

"Следих само първите 20 минути, след това се качих в самолета за България. Зарадваха ме с хубавата победа. После гледах и Левски и на някои приятели левскари им припомних, че членските карти за нашия клуб свършват. Иначе, който трябва, знае, че давам евтини съвети на всичките големи легенди, които в момента се занимават с управлението на футбола. Не само в Левски. Там някои знаят, че казвам какво ще стане само срещу бутилка водка. Аз не пия, но я подарявам на приятели", разкри Крушарски за своя закачка с хора от щаба на “сините”.

"В Москва когато и да отидеш, се убеждаваш колко величествен град е това. Има минало, но и настояще и най-вече бъдеще. При нас бъдещето е доста мъгляво. От контактите, които имах и с футболни хора, разбрах, че в Динамо (Москва) успехите в последно време се дължат на това, че са предприели моята формула на управление. Назначили са директор, който е успял да спре течовете в клуба и лековатото прахосване на милиони за трансфери. Като бях там за 100-годишнината на Яшин, им бях казал, че един, за който бяха платили 12 млн. евро, не бих го взел даже при мен. Сега са си подредили къщата и затова са втори и притискат Зенит в битката за титлата", разказа още босът на "смърфовете".