Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че първо иска да види каква ще бъде конкуренцията и тогава ще решава дали ще се кандидатира за шеф на БФС. Крушарски беше издигнат снощи от Спортист Своге за президент на централата, но той трябва да реши дали ще се включи в надпреварата. 

"Вече сме почти стартирали. Лека полека вършим работата. Строителството зависи от джоба ми, ако Локомотив тръгне към Европа и почваме да печелим по-големи суми ще стане по-бързо. Още тази година ще наваксаме малко", заяви Крушарски за базата на Локомотив, която се строи. 

"Това е оценка за моята работа. Благодаря им за признанието. Първо ще оправя Локомотив, ще видя каква ми е конкуренцията и тогава ще реша. Нещата се решават с рязък удар, гол не става с леко шутче, а става със силен удар. Ако реша да се кандидатирам ще го научите първи", каза Крушарски относно президентския пост в БФС. 

"За да върви националния отбор ние в клубовете трябва да си свършим работата. Ако само се бъзикаме един друг нищо няма да стане. Ясен няма какво да направи когато няма материал. Вървим в положителна посока и се радвам, че Локомотив допринесе за националите", добави бизнесменът за националния отбор

"Ако някой е натрупал сметки в някоя кръчма ще му платя. Бруно подписа нотариален документ, всички, които си тръгват от Локомотив подписват такива документи, които се подписват при нотариус", завърши босът на Локомотив относно думи на Бруно Акрапович, че Крушарски му дължи пари.