Президентът на Локомотив Пд Христо Крушарски направи поредното и култово изказване след загубата на черно-белите от Страсбург с 0:1 в мача от Лига Европа. Стига с тия пари! Парите ще отидат в моя джоб, ще ги вложа в моята красота, а не във футболисти, отвърна той на въпрос какво ще прави с постъпленията от участието на Локо в Лига Европа.

Крушарски отдаде дължимото на отбора, който почти цял мач игра с 10 души, но се представи изключително достойно. Мъжка игра. След мъжка загуба нищо не мога да кажа. Червеният картон определено повлия, но момчетата играха страхотно. С човек по-малко направиха неща, които никой не е очаквал. Съдията каквото е решил – го е решил. Смятам, че в момента сме един от най-добрите отбори в България. В реванша трябва да подходим по същия начин като днес, каза босът на черно-белите.

Старши треньорът Бруно Акрапович също похвали играчите си. Само комплименти, свалям им шапка. С 10 души пресирахме такъв силен съперник и създадохме толкова положения. Според мен червеният картон бе малко пресилен – жълт беше достатъчен. Имаше дузпа за нас, която реферът не отсъди, имаше и други неща в съдийството, които не ми харесаха. Тези мачове за нас са празник, ще подходим и на реванша като празник, каза още Акрапович.

Съжаляваме, че не вкарахме втори гол, заяви треньорът на Страсбург Тиери Лори. На реванша трябва да поддържаме високо темпо от началото до края, допълни той.

Червен картон и неотсъдена дузпа спряха устрема на Локо10 черно-бели играха достойно, но загубиха от Страсбург с 0:1 пред 7000 на Лаута в Лига Европа