Президентът на Локомотив Пд Христо Крушарски бе доволен от състоянието на своя тим в дербито с Ботев, завършило 0:0 в Коматево. Според него този мач трябва да се играе на по-голям стадион, тъй като може да събере поне 25 000 фенове.

Двете дербита бяха горе долу на едно ниво, тук имаше малко по-твърда игра. Има го това във футбола. Всичко е добре, лошото е, че имаме контузени, което попречи на схемата. Като начало - добре. Отборът ни не е по-слаб от есента. Началото винаги е тежко. Нашата инерция няма кой да я спре. Предстоят ни по-леки мачове, нещата са равнопоставени, разликата е в парите, каза Крушарски.

За титлата е трудно - точките са много, но за второ и трето място се борим. Ще играем Европа. Искам кметът да изпълни обещанията си, ми се плаче за базата. Дербито трябва да се играе на стадион Пловдив. Вчера в София бяха 25 000, толкова могат да се съберат и тук, допълни босът на черно-белите.

Крушарски каза защо е гледал пловдивското дерби с боса на Ботев. Гледахме заедно със Самуилов, което е знак за феновете. След мача да ходят да поркат, а не да се бият. От тук да ходим да купонясваме, призова благодетелят на смърфовете.