Каращият проби в Локомотив Пловдив аржентинец с български корени Роман Иваноф почти сигурно ще напусне тима в следващите дни, пише “Тема спорт". 20-годишният централен защитник е оставил нелоши впечатления у наставника Александър Томаш, но той не вижда смисъл да предлага договор на състезателя.

Самият собственик на тима Христо Крушарски заяви, че най-вероятно Иваноф ще подпише и беше останал доволен от неговите качества. 

Причината да не му бъде предложен договор е, че на тази позиция Томаш разполага с Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Ефе Али и Калоян Костов, а Иваноф с нищо не превъзхожда въпросните футболисти.

На този етап Александър Томаш спешно се нуждае от централен нападател, както и външен полузащитник, които да заменят продадените Джовани и Алфа Конте, както и преминалия в АЕЛ Лимасол Георги Минчев.

Към момента на върха на атаката може да се подвизава единствено Димитър Илиев, а опциите за фланговете в лицето на Бабакар Дион, Евандро и Петър Андреев са крайно недостатъчни и трудно биха запълнили празнината.