Среща между собствениците на Локо Пд Адам Сотков и Христо Крушарски с феновете на тима се е провела в понеделник, разбра “Тема Спорт”. Тя е била инициирана от Крушарски, който е поискал да получи повече правомощия при вземането на решения свързани с представителния тим.

На този етап бизнесменът е ангажиран с издръжката и ръководенето на детско-юношеската школа. Сотков категорично е отказал подобен вариант, а Крушарски не е получил подкрепата на запалянковците и в крайна сметка промяна няма да има.

От своя страна Сотков е гарантирал, че изпълнителният директор Павел Колев ще положи всички усилия и клубът ще опита на всяка цена да поднови изтичащите идното лято договори на Динко Хоркаш, Джовани, Евандро и Мартин Паскалев. Най-малка вероятност това да се случи има с Бабакар Дион, който на този етап е категоричен, че иска да продължи кариерата си на друго място през следващата кампания.

Сотков е обещал, че през зимата ръководството ще опита да подсили тима на поне 2-3 позиции, тъй като в момента Александър Томаш работи с най-ограничена група състезатели и въпреки това отборът му близо 3 месеца е лидер в класирането, като записа историческата серия от 9 поредни победи.