Феновете на Локомотив Пд пуснаха нова декларация срещу ръководството, след като клубните шефове отговориха по-рано през деня на вчерашното им становище, че школата не работи добре и трябва да се поеме отговорност. Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

До Ръководството на Локомотив Пловдив,

Към този момент, Фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият футболен фенклуб в България има близо четиристотин члена, плащащи членски внос. Същия има ръководство и оперативна група. С това завинаги изчерпваме темата за имената, които седят зад позициите ни, официално изразени в официалните ни канали за комуникация: сайта mainite.bg и Фейсбук страницата ни. Показателно, за нивото Ви на ръководене е начина, по който влизате в обяснителен режим и се опитвате де принизите посочените от нас проблеми до някакви личностни междуособици, групи и групички. Разделяй и владей е прийом, който Вие така добре владеете, но поне имайте малко доблест и мъжество да не прилагате партизанските си тактики когато става въпрос за децата на Пловдив!

Второто, което ви призоваваме e, повече да не си позволявате да спекулирате и интригантствате с децата на Пловдив. Това, че сме загрижени за начина по който се работи в ДЮШ Локомотив Пловдив няма как да бъде оскърбление към децата. Все пак това са НАШИТЕ деца, които въпреки начина Ви на работа тренират и гонят футболната топка в черно-бели екипи!

Вечното ви сравнение с времето, по което феновете издържаха Локомотив жив, с надеждата за едно по-добро бъдеще буди само съжаление. Нито едно от двете фенски управления на Лаута не беше по желание, а за да спаси отбора от изчезване. Нормално е, за този период да няма велики спортни постижения. Все пак според високопарните Ви изказвания, бихме очаквали да се представяте по-добре от “аматьорите” в областта. Вместо това, резултатите са в най-добрия случай същите, а често и по-лоши.

Самия факт, че цели набори напуснаха школата на Локомотив говори за качеството на работата й. За пореден път, в името на децата на Пловдив Ви призоваваме да обърнете внимание на случващото се и да започнете да работите с енергията, която в момента е насочена да вкарвате разделение между феновете на отбора на Пловдив.

Локомотив Пловдив и децата ни трябва да бъдат над всичко и над всички!

Фенклуб Локомотив Пловдив

Феновете на Локо: Школата не работи, вземете мерки!Това са нашите деца и нашето бъдеще!

Шефовете на Локо отговориха на феновете за школатаНалице е поредният опит за дестабилизиране на клуба, твърдят шефовете

Легендата Христо Бонев защити работата на школата в ЛокоЗа повече доверие и уважение към директора на ДЮШ Димитър Палазов призова Зума