За 17-и път фенклубът на Локомотив (Пловдив) ще организира специално събитие за привържениците на "смърфовете", наречено "черно-бяла" Коледа. То ще се проведе на 4 декември в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

"След две поредни години на провеждане по алтернативни начини, "черно-бялата" Коледа отново се завръща на сцената в традиционния си формат. Най-значимото културно събитие от декемврийския календар на Пловдив тази година ще се проведе в Дом на културата "Борис Христов" - зала, която вече е била домакин на предходни издания на събитието.

Ще се съберем отново, за да направим ретроспекция на изминалата година, ще отдадем почит на наши привърженици, които си отидоха от този свят, ще отгърнем още една страница от богатата история на Пловдивския любимец, ще разкажем за нашите инициативи през годината, ще загреем с песни, ще наградим най-заслужилите, ще бъдем заедно.

"Първият съдийски сигнал" на събитието е в 10:00 часа - ще започнем с детската "черно-бяла" Коледа. В 11:30 часа започва и същинската част. А коя е черешката на тортата? Ще разберете на 4 декември 2022 година в Пловдив - нашия град", написаха от фенклуба на Локомотив (Пловдив).

На събитието ще бъде награден и победителят в анкетата на привържениците на "черно-белите" за най-добър футболист на "смърфовете" за 2022 година.