Отборът на Локомотив II (Пловдив) завърши с равенство сезон 21/22 в Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” направиха 2:2 с Черноморец (Бургас) в Оризари.

Локомотив успя да поведе с 2:0. Георги Георгиев бе на два пъти точен за пловдивчани. “Акулите” стигнаха до равенството с попадения на Милен Танев и Стоян Мантаров.

Локомотив финишира на 13-то място с актив от 34 точки.

Капитанът на Локомотив II Христо Златински изигра последната си среща за тима. В началото на 2022 година той реши отново да облече “черно-бялото” райе и да помогне на тима в битките в Трета лига! В събота той обяви оттеглянето си, като сега изцяло ще се фокусира върху работата си в треньорската професия в школата. Златински бе награден преди срещата от The Magic of Plovdiv, а освен това получи куп благодарности от своите съотборници и треньори.

Срещата бе последна и за наставника Господин Мирчев, който няма да продължи да работи в Локомотив. Той заяви, че е благодарен на клуба, щастлив е от изкарания период и изказва признателност на всички деца и юноши, с които е имал възможност да работи в школата. Той също получи благодарности и топло изпращане от своите възпитаници!