Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение от Несебър в отложен мач от шестия кръг на Югоизточната Трета лига. „Черно-белите“ загубиха с 3:5 в Садово.

Пловдивчани започнаха по-силно първата част и в 7-ата минута поведоха. Мартин Хайдаров с изстрел от дистанция направи резултата 1:0. В следващите минути Локомотив имаше още няколко чисти положения, но домакините не съумяха да ги материализират. Вместо това Несебър изравни резултата в 19-ата минута. Играч на гостите се възползва от неразбирателство в защитата на „черно-белите“ и вкара за 1:1. В 28-ата минута гостите вкараха второ попадение. Състезател на Несебър стреля директно от фаул, топката се отби в стената, а при втория изстрел кълбото влетя в мрежата за 1:2. В 35-ата минута Локомотив можеше да изравни. Два поредни шута на Божидар Костадинов и Тони Лесов срещнаха съответно напречната и страничната греда. В 38-ата минута „делфините“ реализираха трети гол. Центриране от корнер бе засечено с глава от футболист на гостите за 1:3.

В самото начало на втората част падна и четвърто попадение за Несебър. Играч на „сините“ бе оставен непокрит на втора греда и засече за 1:4. В 56-ата минута Локомотив намали за 2:4. Божидар Костадинов стреля, стражът на гостите пробва да избие, но топката се оплете в мрежата. Гостите реагираха мигновено и още в следващата си атака реализираха за 2:5. Крайното 3:5 бе оформено от Тони Лесов, който се разписа с глава в 66-ата минута.

В неделя (24.09) Локомотив II приема Родопа (Смолян). Срещата е от 17:00 часа в Садово.

В класирането Локо 2 е на 11-то място с 10 точки, а Несебър е трети с 15 точки.

Локомотив 2: Кристиан Томов, Борислав Дончев, Видол Сейменски, Мерт Салим, Тодор Нейчев, Сами Мехмедов, Мартин Хайдаров, Васил Църцев, Иван Узунов, Тони Лесов, Божидар Костадинов

 

Несебър: Мартин Каишев, Николай Костов, Иван Стоянов, Тодор Петров, Георги Маджаров, Нуретин Пюскюлю, Николай Дросев, Никола Гавов, Виктор Янев, Генчо Далев, Коста Далев