Александър Томаш призна, че е доволен след успеха на Локомотив Пловдив с 4:2 срещу Локомотив София като гост. Томаш акцентира, че знае, че тимът му може много повече, но след неделния двубой те са заслужили похвалите към тях.

„Доволен съм от победата, и че вкарахме 4 гола. Не съм доволен, че допуснахме 2. В два мача три гола допуснахме, но искам да благодаря на играчите и публиката, която не спря да вярва в отбора. Това мен ме радва много“, сподели Томаш.

„Винаги изисквам повече, но съм доволен от това, което видях днес. Знам, че можем повече, но в крайна сметка днес момчетата заслужиха похвалите“, продължи бившият играч на ЦСКА.

„Всяка една победа трупа самочувствие. Има доста мачове, в които играем по-добре, но не взимаме резултат. Ние създаваме ситуации, но трябва да ги вкарваме. Днес пропиляхме 3-4 шанса, които изграждаме, за да затворим мача по-рано. Психологическото предимство е много важно. Казал съм си мнението пред ръководството. Трябва да работя с тези играчи и е нужно време. Няма лесен мач за нас, независимо с кой играеш. Винаги излизаме първо да преборим себе си, после съперника“, завърши Сашо Томаш.