Четирима играчи на проби се появиха на първата тренировка на Локо тази сутрин. Това са Денислав Станчев от Верея, Светослав Диков, играл последно в Словения, Николай Николаев от Хебър и Георги Ралев от Нефтохимик. Тренировки започнаха и 6-ма юноши - вратарят Павлин Евтимов, Архан Юсуф и Димитър Законов, които бяха под наем в Арда, Петър Главчев, Мартин Паскалев и Октай Юсеин. Останалите играчи са: Мартин Луков, Илко Пиргов, Стамен Бояджиев, Йосип Томашевич, Лукас Масуеро, Милош Петрович, Мустафа Абдулахи, Уирис Густаво, Елитон Жуниор, Никола Марич, Момчил Цветанов, Ален Ожболт, Бирсент Карагарен и Димитър Илиев. Стивън Езе, Парвиз Умарбаев, Един Бахтич и Анте Аралица ще се присъединят в следващите няколко дни, тъй като са получили по-дълга почивка.

Селекцията още не е завършена. Напуснаха ни играчи, които бяха качествени. Ще направя всичко възможно да намерим футболисти, които да ги заменят. Жал ме е за тези, които ни напуснаха. Буна има шанс да остане, заяви старши треньорът Бруно Акрапович след първата тренировка. Искам български играчи, колкото е възможно за бюджета на клуба. От март търсим, сега ще видя тези, които са дошли. Нямаме много време и трябва да ги търсим по-бързо, коментира треньорът на тима.

В Лига Европа си пожелавам или да имаме силен отбор, да е пълен стадиона или да има противник, който можем да отстраним. Няма да е лесно, всички инвестират пари и ние искаме да преминем в следващия кръг. За мен е перфектно да играем тук у дома, защото така ще можем да се покажем в града. Ще стане хубава атмосфера, която ще ни помогне и в първенството. Тази еуфория е много важна за мен. Надявам се да сме доволни отново. За да постигнем целите, които Христо Крушарски е казал, трябва да имам всички играчи на брой. Ако ми липсват 5-6 титуляри, не знам дали това може да стане. Не искам да казвам нищо негативно. Нямаме още официален трансфер, призна Акрапович.